Website

Wij maken jouw online presentatie magnetiserend door praktische en prachtige design van de essentie van jouw bedrijf

Een website is het uitgebreide visitekaartje van wat je in huis hebt en wat jouw bedrijf vertegenwoordigt in de wereld. Dit klinkt logisch, maar de grafische afstemming op de essentie van de eigenaar(en) gecombineerd met de beste praktische invulling bedrijfsmatig, is een ware vertaalkunst. De gezamenlijke job van Edit en Berend bij the making-of van iedere website is het ontwikkelen van het concept. Door middel van onze gezamenlijke oog, ontstaat the best of the best voor iedere klant. Berend past daarna zijn ultieme grafische magie toe waarmee hij al sinds jaren vele bijzondere websites heeft getoverd. Met als resultaat honderden dankbare klanten.

Terra Avelie

Welkom op ons wonderschoon landgoed met diepe bedding van warmte en liefde in alle lagen. In de grond, in ons aanbod, in de energie en in de verzorging van onze gasten.

Daar waar onze harten warm van worden bieden wij aan om te delen met velen, bedrijven, zelfstandigen, facilitators, deelnemers, gezinnen, families en liefhebbers. Jij bent welkom.

De Witte Veer

Op het prachtige historische Landgoed Welna ligt De Witte Veer Atelier. Hier vervaardigen wij unieke, handgemaakte, persoonlijk afgestemde uitvaartkisten en andere uitvaartartikelen. Alles wordt gemaakt van ecologisch, duurzaam hout afkomstig van het landgoed.

Centrum voor universele liefde en levensgeluk

Onder de zon van Amsterdam is het prachtige Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk ontstaan uit de bezieling van spiritueel leraar Inge Saraswati
Het fraaie centrum is gebouwd in verbinding met de goddelijke essentie van de mens en verwelkomt jou in deze resonantie.

De magische (levens)energie en het universeel liefdesveld zijn voelbaar ingebed en geankerd in iedere ruimte.

Bij Bewustzijn

Ruimte voor vrouwen
Individueel en kleine groepen
Met gesprekken, opstellingen
En creatieve expressie

Heb jij het gevoel
Dat jij net uit de hemel komt vallen
Geland of gelanceerd naar de Aarde
In de middenwereld, in jouw lichaam
Eenheidsbewustzijn nog zo dichtbij
En opeens toch heel alleen
Karma dragend al snel
Veel tegenstellingen in het veld
Jij bent Nu hier
Jouw werelden wens je één
In onze sessie
Begeleid ik jou daar heen

Zelfontmoetingen

Ik werk vanuit mijn praktijk Het Elvenhuis in Ermelo.

Naast mijn bedrijf in de orthopedische schoentechniek heb ik mijn interesse voor de mens uitgebreid met mijn nieuwe praktijk. Dat kan voor een goed gesprek, voor inzicht in een situatie op je werk of privé. Ik werk daarbij systemisch in opstellingen en/of energetisch in lichaamswerk.

Clowns’ Perspectief

Clowns’ Perspectief is een professionele club clowns die de wereld bezien op een manier zoals jij hem nog nooit bekeken hebt. We zijn een volbloed kind van Bataclown en hebben dus Franse roots. Ben je nieuwsgierig naar de bataclown-methodiek? Kom dan gratis en geheel vrijblijvend een keer meespelen tijdens één van onze introductieworkshops.

BraveHearted

Met moedig hart op Aarde zijn

Welkom in my space, your journey. Ik faciliteer met gegronde Liefde authentieke sessies, workshops, ceremonies en trainingen. Allen bevatten de intentie voor de gronding van jouw hartsverlangen via de Aarde Elementen in lichaam en geest.

Just Teach

Wij zijn Debby en Nick van Deursen. Getrouwd. Trotse ouders van een eeneiige meidentweeling. Met een enorme passie voor onderwijs. Zoals eerder al beschreven stond; onderwijs vanuit de essentie. Kinderen/jongeren verder kunnen en mogen helpen. Het verschil kunnen maken voor hen, en, ja, wij zijn heel idealistisch zo nu en dan; een verschil kunnen maken voor de wereld.

Bezield

Welke dienst je ook kiest, onze benadering van jouw onderneming is holistisch

Magisch

Wij leveren maatwerk om duurzame impact vanuit jouw essentie te laten ontstaan

Maatwerk

Voor ieders ondernemingsbudget maken wij uren beschikbaar

You dream it
You tell us
We build it

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy verklaring