Een goed gesprek is een goed begin   06-57934655

Volg ons op

Reviews

Onzen klanten zijn onze mooiste reflecties
Directie Rebalancing Centrum over ons

Onze bijdrage: Directie opstellingOrganisatieopstellingTransformatieve strategie gesprekken • Persoonlijk leiderschap • Logo ontwikkeling•  BrandingBedrijfsnaam onderzoek en herziening • Website ontwerpCopywrite website, flyers en social mediaFotografie opzet en begeleiding • Social media lancering

Brave Hearted

Ondernemers opstelling – Bedrijfs sessie – Bedrijfsnaam
Logo – Web teksten – Website

“Met diepe dankbaarheid aan Edit en Berend
Het creatieproces leidde tot een  bijzondere geboorte van MoonHeart naar BraveHaerted. Eerst clearing, verdieping en duidelijk worden concrete ziels kwaliteiten en aanbod van brave hearted via sessies met Edit. Met die input ontwierp Berend het logo en site en schreef Edit de teksten.
Met diepe dankbaarheid voor Edit en Berend in het samen creëren van deze website, en meer dan dat de geboorte van mijn ziel!! Met Brave Heart durven aangaan van deze intense transformatie met twee prachtige zielen. Zonder jullie had ik deze reis naar mijn diepste velden nooit durven aangaan. Ik ben in korte tijd zielsveel van jullie gaan houden!”

Marlouk van

Politie Amsterdam

“Ik heb diverse sessies bij Edit gehad. Dit heeft voor mij inzichten en wezenlijke veranderingen gebracht. Edit werkt op lagen waar men zelf niet bewust van is maar wel het functioneren beïnvloedt. Door daar inzichten van te krijgen en bewustwording kan je naar de kern van het probleem worden gebracht en deze aanpakken.  Edit is een zuivere en pure vrouw die werkt vanuit meerdere dimensies en je meeneemt in processen zonder zelf de regie te verliezen. Voor mij was het live changing. Dank je wel daarvoor.”

Michelle

Prettig Pensioen

Logo ontwerpHuisstijl

“Fantastisch Graphic Design. Met Berend’s voorkomen, karakter en vakkennis stralen jullie een enorme positieve kracht uit. Hij verzorgt tot in detail de zaken die je maar één keer goed kan regelen. Daarbij zorgen jullie er altijd voor dat de uitkomst van het project meer is dan de som der delen. Wanneer je een concept positief in de markt wilt zetten en niet bang bent voor een creatieve sparring op zijn tijd dan ben je één mail verwijderd van heel veel creatieve daadkracht.”

Eric Bolt

Rebalancing Centrum

“Rebalancing Centrum geïnspireerd en verankerd onder bezielde begeleiding van Building Legacies

Na onze eerste contacten en onze opdracht voor het creëren van een nieuwe huisstijl en website, gingen we niet ‘simpel’ in gesprek, zoals we bij andere bedrijven gewend waren. We werden meegenomen op een ontwikkelpad, waarin zowel uitgebreide en leerzame gesprekken over de essentie van Rebalancing en de werkwijze, missie en profilering van ons Centrum aan bod kwamen, als ook een 2-tal opstellingen (systemisch werk). De eerste met ons als directie en de tweede met ons hele team. De gesprekken en opstellingen brachten wezenlijk nieuwe inzichten en richting voor onze organisatie van waaruit we nieuwe doorvoelde keuzes hebben gemaakt, ook in ontwikkeling van de huisstijl en website. De uitkomst is een nieuw bewustzijn in ons leiderschap en een nieuwe profilering van ons centrum die verankerd is in ons en onze organisatie en aansluit bij de huidige tijd.

Edit leidt en begeleidt op een heel professionele en invoelende wijze de gesprekken en opstellingen. Ze is eerlijk, recht door zee en in staat om ons zowel te ontmoeten als te confronteren. Steeds bracht Edit’s waarachtigheid en scherpte ons een stap verder. Berend ondersteunt Edit in de gesprekken en opstellingen met helderheid, compassie en een frisse blik.

Dank jullie wel, Edit en Berend, Building Legacies, voor jullie bijdrage aan de doorontwikkeling van Rebalancing Centrum!”

Inge Delforterie en Emile Buring

Kristina

Sessie met Edit

“session awakened the meaning of life within me.
Redirected me to an inner anchor of expressing myself, without attachments, or a final destination.
I remembered, embraced and activated the integration of my inner pieces in a radical way.
Yes, the session IS powerful. Yet, similar to a tsunami, the forces and the movement initiated by the session, follow. An you were there for me, to navigate and to recalibrate my inner compass.
Tuning in while relating with other may be the hardest challenge I faced to this day. Even monks prefer isolation, yet I am doing it my way, one step at the time. The session with you was a milestone in my process and my journey. Hopefully, I can grow stronger both in my roots as well as my branches. I am a bridge, a tree, a song and you helped me to remember and anchor my process. Thank you”

Kristina

Soulbridge

Coaching sessies – Bedrijfsnaam – Logo – Website – huisstijl

“Top design! Berend heeft ons stap voor stap meegenomen naar ons gevoel om van daaruit op zoek te gaan naar ons logo en de website. Het uiteindelijke resultaat overtreft al onze verwachtingen! Absolute aanbeveling voor iedereen die vanuit zijn eigen kracht iets neer wil zetten.”

Eric en Sandra Pranger

Just Teach

“Wat een reis hebben we af mogen leggen om te komen tot waar we nu ZIJN. Diepe diepe dankbaarheid. Emotioneel en ontroerd gaan we genieten van dit succes.”

Nick en Debby van Deursen

Duelleren

Logo – Website – Huisstijl – Banners – Autobelettering

“Berend heeft een prachtig logo en autoreclame gemaakt voor mijn bedrijf. Vrijwel meteen leuke reacties en… nieuwe opdrachten. Volgende stap wordt de nieuwe site van en diverse andere reclame uitingen (vlaggen, banners etc) Bedankt! Blij mee.”

Marc-Phillip Draaijer

De Witte Veer

Ondernemers coaching – Bedrijfs coaching – Logo – Huisstijl – Webteksten

“Prachtig Berend en Edit… de teksten, de foto’s, hoe het is vorm gegeven. Tranen in mijn ogen. Wouw, deze website is helemaal wie ik ben. Dankbaar en gelukkig met pakkende teksten en de persoonlijke tekst. Diep geraakt door de kleuren en frisheid die presies passend zijn bij mij en mijn bedrijf. Dankjewel Berend en Edit voor deze mooie samenwerking.”

Bert Jan Bos

Simplify

Bedrijfs coaching – Logo – Website

“Bedankt voor de samenwerking, de aandacht en talent. Berend heeft een prachtig logo ontworpen voor mijn praktijk, op naar de volgende klus de website zelf.”

Maarten Schouten

ONDERNEMING | Jorien

Bedrijfs sessie met Edit

“Mijn ervaring met de begeleiding door Edit: Buiten dat ik haar een heel lief en warm mens vind, heb ik onwijs veel gehad aan het traject bij haar. Zij heeft mij geholpen in mijn kracht te komen staan. Op zo’n manier dat mijn angstgevoelens meer en meer zakten en mijn vertrouwen in mijn eigen kunnen alsmaar groeide. Zij was er voor mij in een tijd dat ik het idee had dat alles door mijn vingers glipte, ik geen controle meer had over mijn eigen leven. Dankzij haar steun heb ik de weg naar mijn eigen (vrouwen)kracht teruggevonden en ben ik in staat om zaken het hoofd te bieden door te delen wat iets met mij doet en wat daarin belangrijk is voor mij. Een nieuwe vorm voor opkomen voor mezelf en mijn belangen, waarvoor ik heel dankbaar ben. Dank lieve Edit”

Jorien

De Witte Veer Atelier

Wandelcoaching sessies met Berend

“Samen met Berend heb ik bodemwerk gedaan. Lopend langs de ijsel bracht hij mij op punten in mij zelf waar het schuurde, Punten die pijn deden raakten we aan om ze te helen. Vooral spaceholder zijn en ruimte maken om tot inzicht te komen daar is Berend goed in. Ik dank hem voor de coach die hij is. Aho.”

Bert Jan Bos

Terra Avelie

“BL heeft voor ons een grond-en huisreiniging sessie verzorgd waar we haar immens dankbaar voor zijn. Haar komst bracht op de betreffende avond diverse elementen bij elkaar. De wind raasde, het stort regende en er was onweer (alsof er met haar aanwezigheid de benodigde context manifesteerde voor het ritueel).

Edit creëerde een veilige bedding om de sessie te laten plaatsvinden, ze volgt en stuurt waar nodig. Ze is warm en scherp. Ze nam ons mee in een proces die vele lagen raakten. Met haar gave werd niets ontzien. Ze heeft aandacht voor alle lagen: emotioneel, energetisch en relationeel. Het onbewuste bracht ze naar het bewuste.

De sessie was voor ons een waardevolle transformerende reis. We zijn gegaan van rouw, zwaarte en stroperigheid naar het manifesteren van onze verlangens.

Nu we terug kijken op onze tijd in het huis blijken er tal van signalen te zijn die wezen op een zware energie in en rondom de woning. Na de sessie losten al deze signalen op. De wespen nesten rondom de woning verdwenen, er is sindsdien geen apparaat meer stuk gegaan, de woning nam eindelijk onze geur aan, insecten rondom onze woning namen af en werden in hoeveelheid gelijk aan de buren, het voelde er warm aan, onze angst om alleen in het donker in de woning te zijn ging over in vertrouwen, onze zoon ging zich vrijer bewegen in het huis en er deden zich geen elektra problemen meer voor. Dat in tegenstelling tot voorheen.

Zo helder wat de sessie voor ons en het huis heeft gedaan. Een ieder die dit herkent gunnen we de ervaring je hierin te laten dragen door BL en een sessie samen met haar aan te gaan.

Het was voor ons een transformerende reis. We zijn gegaan van rouw, zwaarte en stroperigheid naar het manifesteren van onze verlangens.””

Roy en Valerie Zaal

Spiritueel centrum

Ondernemings sessies – Logo – Huisstijl – Corporate teksten – Website – Flyers – Gevel vormgeving – Social Media items – Fotografie styling

“De vlag is uit en de website online! Wat is hij mooi geworden en wat is er veel te beleven op de site. De reacties zijn erg mooi en vele zeggen jullie zijn klaar voor de toekomst. Dank jullie wel! Dank ook voor een zeer gemakkelijke overgang. Geen problemen met emails enz. Mijn complimenten!”

Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

Froukje Vrielink

“De website is echt tof geworden…en mijn opdracht ging zo goed, a big shout out to you!”

Froukje Vrielink Consultancy

Terra Avelie

Ondernemers opstelling – Bedrijfs sessieBedrijfsnaam – Logo – Huisstijl – Webteksten – Fotografie begeleiding – Website

“We voelen ons inmiddels echt helemaal thuis hier. De plek voelt ‘schoon’ aan en daar blijven we aandacht aan besteden zodat dit zo blijft. We merken het ook aan onze zoon die zich veel fijner en vrijer voelt hier, en de natuur laat het ook zien met meer soorten vogels, vlinders en bloemen tov vorige jaren. Heel bijzonder en mooi!

Terra Avelie stroomt ook, we zijn heel tevreden over de voortgang en het aantal boekingen. Vandaag is er nog een vrouw komen invoelen en die liet gelijk weten ze het een fantastische plek vindt en vanaf september elke 8 weken een dag komt met een groep voor een stilte dag retraite. We ontvangen veel bedrijven gericht op persoonlijke ontwikkeling/spiritualiteit maar af en toe ook een business bedrijf.”

Roy en Valerie Zaal

Zorgorganisatie Hoogvliet

“Edit liet mij via iopt opstellingen zien welke dynamieken nog steeds sturen vanuit het onbewuste en ongezond zijn. Edit is een liefdevolle wijze bemiddelaar tussen het onbewuste en bewuste, tussen wat je nog ongezien en onbewust stuurt naar deze krachtige velden onder ogen te zien om ze te transformeren, onder haar veilige open en warme begeleiding. Zij geeft daarna ook aandacht aan integratieproces en hoe deze bewustwording zich verder ontvouwt.”

Aleksandra

EngelenMens

Bedrijfsnaam – Logo – Web teksten – Website

“Door de samenwerking met Berend en Edit van Building Legacies is de energie van mijn bedrijf echt verder omhoog getild in de vibratie en mag ik als ondernemer mijn werkelijke plek innemen.

Toen het moment kwam dat ik toch eindelijk voor mijn eenmanszaak de perfecte website nodig had, wist ik maar één adres die deze opdracht zo met passie en bewustzijn goed naar mijn wens zouden kunnen vormgeven. Het vroeg van mij als opdrachtgever ook volledige afstemming en vertrouwen om op dit bewustzijnsniveau samen te werken maar dat ging zo stromend.

Mijn aangeleverde materiaal werd met de grootste zorg getransformeerd. Eerst werd een nieuw logo vormgegeven en vanuit daar werd alles qua vorm, kleur en tekst perfect met de juiste energie en afstemming uitgewerkt.
Ze kunnen echt samen alles manifesteren op dit gebied… er staat hier echt een gouden koppel stroming te creëren…wie wil dit nu niet! Zij werken samen als een twee-eenheid van vorm en tekst, maar nog veel meer dan dat wordt er in de energie gestroomlijnd.

Dankbaar ben ik voor dit prachtige transformatieproces want zo kan er ook aan een website gewerkt worden. Bij Building Legacies worden websites haast alchemistisch gecreëerd, geef je bedrijf in hun gouden handen….en stel je open voor je zichtbaarheid van de essentie van jouw bedrijf.

Er staat hier een gouden koppel stroming te creëren, wie wil dit nou niet! Zij werken samen als een twee-eenheid van vorm en tekst, maar nog veel meer dan dat wordt er in de energie gestroomlijnd. Dankbaar ben ik voor dit prachtige transformatieproces want zo kan er ook aan website gewerkt worden, haast alchemistisch.”

Silvia Bartelds

Ruimte voor zelfontmoetingen

“Ha, het is een mooie ook reis geworden, en gisteravond alweer een (nieuwe) cliënt”

Frank Schonagen

Brave Hearted

“Ik ben bijzonder onder de indruk en diep geraakt door Edit. Haar kracht van verbinden op een diep zielsniveau heeft mij geraakt in velden waar ik zelf niet bij kon komen. Door haar diepe eerlijkheid en directheid geleidde ze me tot de kern van mijn essentie. Werkelijk thuiskomen in mezelf diep verbonden met mijn zielsmissie.

Met diepe dankbaarheid voor Edit en Berend in het samen creëren van deze website, en meer dan de geboorte van mijn ziel. Met Brave Heart durven aangaan van deze intense transformatie met deze twee prachtige zielen.”

Marlouk van Gooswilligen
  • 1
  • 2