Een goed gesprek is een goed begin   06-57934655

Volg ons op

Leiderschapscoaching

Wij coachen mensen die bewust kiezen voor meer impact vanuit bezieling als persoon, ondernemer, leider of samen als groep

Ben jij wie jij graag wil zijn?
Be the best version of yourself & live your best life.

Integere en inspirerende ondernemers en leiders dragen de belofte van hun onderneming moeiteloos in woord en daad uit. Dienend leiderschap naar team(s), klanten en omgeving is hun kernwaarde. Dit begint bij eigen radicale zelfkennis en zelfontwikkeling. Wij begeleiden leiders hier graag bij.

“Ik heb diverse sessies gehad. Dit heeft voor mij inzichten en wezenlijke veranderingen gebracht. Ze werkt op lagen waar men zelf niet bewust van is maar wel het functioneren beïnvloedt.”
Michelle J., Politie Amsterdam

De weg naar dienend leiderschap

What this takes? Lef, radicale zelfkennis en eerlijkheid, afstemming met jouw ‘force for good’, binnenkant en buitenkant als één geheel zien en bewust hebben dat alles op een manier met elkaar verbonden is.

Het resultaat van onze coaching is blijvend meer energie en meer voldoening, jouw impact in de wereld nog meer integer en congruent aanwezig en optimale balans tussen privé en werk. Wij delen met jou hierover onze kennis, staan jouw ontwikkeling bij en reiken tools aan. In deze duurzame flow ben jij de ideale leider van jouw onderneming, jouw team en jouw eigen leven.

Werken met groepen

Wij begeleiden boards, directies en teams effectief naar bewust hartgedragen intellectueel aanwezigheid. Resultaat is dat de onderlinge communicatie zonder onderstromen verloopt, wat ten goede komt aan de draagkracht van de groep, de bedrijfsproductiviteit en de joy van de individuen binnen de groep.