Een goed gesprek is een goed begin   06-57934655

Volg ons op

Business consultancy

Als jij over 10 jaar terug kijkt, hoe heb jij verschil gemaakt met jouw bedrijf, organisatie? Wij gaan je helpen dit NU te realiseren.

Bedrijfsinnovatie vraagt lef.

Wij werken met ondernemers, leiders en teams aan optimalisatie van de interne flow: kristalhelder purpose en strategie, dienend leiderschap, effectief teamwork & vloeibare winstrealisatie. Positieve impact.

“Na onze eerste contacten en onze opdracht voor het creëren van een nieuwe huisstijl en website, gingen we niet ‘simpel’ in gesprek, zoals we bij andere bedrijven gewend waren. We werden meegenomen op een ontwikkelpad, waarin zowel uitgebreide en leerzame gesprekken over de essentie van Rebalancing en de werkwijze, missie en profilering van ons Centrum aan bod kwamen, als ook een 2-tal opstellingen (systemisch werk).”
Rebalancing Centrum 

Kristalheldere consultancy

Wij leven in zeer (snel) veranderende tijden. Dit stelt bedrijven en (non-profit) organisaties regelmatig voor kleine of grote interne of externe uitdagingen. Mensen worden ook steeds bewuster. Dit resulteert in intrinsiek gevoelde koersverandering door organisaties en bedrijfseigenaren. Een grotere betekenis bijdragen en uitdragen wordt steeds meer essentieel om positieve impact te maken.

Samen met jullie doorgronden en doorvoelen wij de onderneming, inclusief de plek en invloed van de eigenaar, directeur. Alles intern mag aan het licht komen, ook wat in de onderstromen ongezien is gebleven tot nu toe. Ook de externe factoren die bewust of onbewust een grotere of hele andere rol dan gedacht spelen, krijgen aandacht.

Wij stellen goede vragen, doen bijzondere pointings en begeleiden  sessies en organisatieopstellingen zorgvuldig maar scherp. Energetische  organisatiekunde verbinden wij met praktische zaken: strategie met intuïtie, structuur met flow, professionaliteit met authenticiteit en doelen met bezieling. Dit resulteert voor jullie in eenduidige strategische keuzes omdat alles kristalhelder is, inclusief alle samenhangen.

Onze consultancy reikt van startende ondernemers tot grote complexe organisaties. Van energetische tot en met praktische no-nonsense begeleiding. Om uit te komen bij een waarachtige fijne flow met de ware  purpose van het bedrijf of organisatie, vertegenwoordigd door een bevlogen, hartgedragen, bewust team.

Wij hebben een heldere adelaarsblik, voelen verfijnd (mee) en zijn hartcore aanwezig. Gesprekken gaan snel de diepte ingaan en wordt de kern geraakt, maar niks blijft buiten beschouwing. Met jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en acht jaar eigen bedrijven eerder zeer succesvol en bezield geleid te hebben, zijn onze assets als consultants waardevol. Wij zijn prettig in de omgang, recht door zee, hummen zelden maar kunnen goed luisteren en aan humor ontbreekt het ons ook niet.

De gesprekken plannen wij of bij het bedrijf zelf of op locatie. Voor organisatieopstellingen hebben wij eventueel diverse ruimtes in Nederland tot onze beschikking maar reizen net zo graag naar onze klanten toe.

Klantervaringen business coaching

Maartje

Persoonlijke sessie met Edit

“Met kristallen helderheid naar mijn levensveld kijken. Dat heb ik zojuist met Edit gedaan. Waar zit ik vast? Waar mag ik ruimte creëren? Wat mag weg? Waar mag ik meer regie nemen? Niet in het luchtledige. Maar tastbaar op tafel in de vorm van een opstelling.  Een intensieve snelweg naar waardevolle inzichten en een ruimer bewustzijn die de weg vrij maken om mijn vleugels uit te slaan. Om vol vertrouwen koers uit te zetten en gegrond mijn weg te wandelen. Dankjewel Edit. Voor jouw uiterst fijngeslepen en warme begeleiding.”

Maartje

Rebalancing Centrum

“Rebalancing Centrum geïnspireerd en verankerd onder bezielde begeleiding van Building Legacies

Na onze eerste contacten en onze opdracht voor het creëren van een nieuwe huisstijl en website, gingen we niet ‘simpel’ in gesprek, zoals we bij andere bedrijven gewend waren. We werden meegenomen op een ontwikkelpad, waarin zowel uitgebreide en leerzame gesprekken over de essentie van Rebalancing en de werkwijze, missie en profilering van ons Centrum aan bod kwamen, als ook een 2-tal opstellingen (systemisch werk). De eerste met ons als directie en de tweede met ons hele team. De gesprekken en opstellingen brachten wezenlijk nieuwe inzichten en richting voor onze organisatie van waaruit we nieuwe doorvoelde keuzes hebben gemaakt, ook in ontwikkeling van de huisstijl en website. De uitkomst is een nieuw bewustzijn in ons leiderschap en een nieuwe profilering van ons centrum die verankerd is in ons en onze organisatie en aansluit bij de huidige tijd.

Edit leidt en begeleidt op een heel professionele en invoelende wijze de gesprekken en opstellingen. Ze is eerlijk, recht door zee en in staat om ons zowel te ontmoeten als te confronteren. Steeds bracht Edit’s waarachtigheid en scherpte ons een stap verder. Berend ondersteunt Edit in de gesprekken en opstellingen met helderheid, compassie en een frisse blik.

Dank jullie wel, Edit en Berend, Building Legacies, voor jullie bijdrage aan de doorontwikkeling van Rebalancing Centrum!”

Inge Delforterie en Emile Buring

Politie Amsterdam

“Ik heb diverse sessies bij Edit gehad. Dit heeft voor mij inzichten en wezenlijke veranderingen gebracht. Edit werkt op lagen waar men zelf niet bewust van is maar wel het functioneren beïnvloedt. Door daar inzichten van te krijgen en bewustwording kan je naar de kern van het probleem worden gebracht en deze aanpakken.  Edit is een zuivere en pure vrouw die werkt vanuit meerdere dimensies en je meeneemt in processen zonder zelf de regie te verliezen. Voor mij was het live changing. Dank je wel daarvoor.”

Michelle

De Witte Veer Atelier

Wandelcoaching sessies met Berend

“Samen met Berend heb ik bodemwerk gedaan. Lopend langs de ijsel bracht hij mij op punten in mij zelf waar het schuurde, Punten die pijn deden raakten we aan om ze te helen. Vooral spaceholder zijn en ruimte maken om tot inzicht te komen daar is Berend goed in. Ik dank hem voor de coach die hij is. Aho.”

Bert Jan Bos

ONDERNEMING | Jorien

Bedrijfs sessie met Edit

“Mijn ervaring met de begeleiding door Edit: Buiten dat ik haar een heel lief en warm mens vind, heb ik onwijs veel gehad aan het traject bij haar. Zij heeft mij geholpen in mijn kracht te komen staan. Op zo’n manier dat mijn angstgevoelens meer en meer zakten en mijn vertrouwen in mijn eigen kunnen alsmaar groeide. Zij was er voor mij in een tijd dat ik het idee had dat alles door mijn vingers glipte, ik geen controle meer had over mijn eigen leven. Dankzij haar steun heb ik de weg naar mijn eigen (vrouwen)kracht teruggevonden en ben ik in staat om zaken het hoofd te bieden door te delen wat iets met mij doet en wat daarin belangrijk is voor mij. Een nieuwe vorm voor opkomen voor mezelf en mijn belangen, waarvoor ik heel dankbaar ben. Dank lieve Edit”

Jorien

Brave Hearted

“Ik ben bijzonder onder de indruk en diep geraakt door Edit. Haar kracht van verbinden op een diep zielsniveau heeft mij geraakt in velden waar ik zelf niet bij kon komen. Door haar diepe eerlijkheid en directheid geleidde ze me tot de kern van mijn essentie. Werkelijk thuiskomen in mezelf diep verbonden met mijn zielsmissie.

Met diepe dankbaarheid voor Edit en Berend in het samen creëren van deze website, en meer dan de geboorte van mijn ziel. Met Brave Heart durven aangaan van deze intense transformatie met deze twee prachtige zielen.”

Marlouk van Gooswilligen

Zorgorganisatie Hoogvliet

“Edit liet mij via iopt opstellingen zien welke dynamieken nog steeds sturen vanuit het onbewuste en ongezond zijn. Edit is een liefdevolle wijze bemiddelaar tussen het onbewuste en bewuste, tussen wat je nog ongezien en onbewust stuurt naar deze krachtige velden onder ogen te zien om ze te transformeren, onder haar veilige open en warme begeleiding. Zij geeft daarna ook aandacht aan integratieproces en hoe deze bewustwording zich verder ontvouwt.”

Aleksandra

Kristina

Sessie met Edit

“session awakened the meaning of life within me.
Redirected me to an inner anchor of expressing myself, without attachments, or a final destination.
I remembered, embraced and activated the integration of my inner pieces in a radical way.
Yes, the session IS powerful. Yet, similar to a tsunami, the forces and the movement initiated by the session, follow. An you were there for me, to navigate and to recalibrate my inner compass.
Tuning in while relating with other may be the hardest challenge I faced to this day. Even monks prefer isolation, yet I am doing it my way, one step at the time. The session with you was a milestone in my process and my journey. Hopefully, I can grow stronger both in my roots as well as my branches. I am a bridge, a tree, a song and you helped me to remember and anchor my process. Thank you”

Kristina