Een goed gesprek is een goed begin   06-57934655

Volg ons op

Copywriting

Mix van essentie, commercie en poëzie
Authentieke bedrijfsnamen en teksten

Copywriting is een essentieel onderdeel binnen marketing. De kunst is om de vorm te kiezen die het beste past bij de unieke boodschap van de onderneming. De combinatie van helderheid, gevoel en commercie gaan bij ons hand in hand. Gegoten in een bedrijfsnaam en tekstvormen die volledig resoneren bij het bedrijf of organisatie, waarna de doelgroep zich als vanzelf aandient. Dit is marketing van binnenuit. In plaats van dat je een doelgroep zoekt, laat jij je vinden door goede en authentieke communicatie, en zichtbaarheid via de juiste kanalen.

“Dankbaar en gelukkig met pakkende teksten en de persoonlijke tekst.”
Bert Jan Boss, De witte veer atelier

Rebalancing

“Wij zijn een opleidingscentrum en inspiratieplek voor iedereen die persoonlijke ontwikkeling via het lichaam en bewustzijn wil leren kennen of zich vanuit zijn of haar professie hierin verder wenst te verdiepen. Als enige organisatie in Nederland bieden wij de gecertificeerde beroepsopleiding tot Rebalancer aan. Wij hebben een zeer ervaren professioneel team met een waaier aan specialismen. Onze trainers zijn tevens ambassadeurs van Rebalancing als levensfilosofie.”

Brave Hearted

Met moedig hart op Aarde zijn
Welkom in my space, your journey. Ik faciliteer met gegronde Liefde authentieke sessies, workshops, ceremonies en trainingen. Allen bevatten de intentie voor de gronding van jouw hartsverlangen via de Aarde Elementen in lichaam en geest.”

De Witte Veer Atelier

“Op het prachtige historische Landgoed Welna ligt De Witte Veer Atelier. Hier vervaardigen wij unieke, handgemaakte, persoonlijk afgestemde uitvaartkisten en andere uitvaartartikelen. Alles wordt gemaakt van ecologisch, duurzaam hout afkomstig van het landgoed.”

Terra Avelie

“Welkom op ons wonderschoon landgoed met diepe bedding van warmte en liefde in alle lagen. In de grond, in ons aanbod, in de energie en in de verzorging van onze gasten. Daar waar onze harten warm van worden bieden wij aan om te delen met velen, bedrijven, zelfstandigen, facilitators, deelnemers, gezinnen, families en liefhebbers. Jij bent welkom.”

Centrum voor universele wijsheid & levensgeluk

“Het fraaie centrum is gebouwd in verbinding met de goddelijke essentie van de mens en verwelkomt jou in deze resonantie. De magische (levens)energie en het universeel liefdesveld zijn voelbaar ingebed en geankerd in iedere ruimte.”