Business Coaching

= inzichten in een bedrijf en inzichten in jezelf via jouw bedrijf en toepassing van de inzichten

Wij staan mensen bij met vraagstukken omtrent ondernemen. Onze ervaring en kunde reikt van startende ondernemers tot grote complexe organisaties. Van wandelcoaching tot bedrijfsopstellingen van 4 uur. Van energetische tot praktische no-nonsense coaching.

Serieus hoeft niet saai
Afgestemd hoeft niet ingewikkeld
Kleurrijk hoeft niet overweldigend
Spiritueel hoeft niet goedkoop
En soms kan complex simpel opgelost


Therapie voor ondernemers en ondernemingen

Wij werken graag met ondernemers die bereid zijn tastbare doelen te verbinden met dieper begrip van zichzelf: in het grotere (energetische) veld van het (te starten) bedrijf een rondje om zichzelf willen doen.

Hierin maken wij geen onderscheid tussen ZZP-ers of grotere organisaties, noch tussen mensen op basis van waar zij zich bevinden op hun spirituele pad. Wij kijken naar ieder met gelijke ogen en ontvangen je graag in het open, oordeelloos veld waar wij samen in gaan bewegen.

Ons aanbod voor begeleiding van bezielde ondernemers is geboren vanuit onze eigen zoektocht naar de innerlijke kracht en motivatie vertaald naar ondernemen. Onderwerpen zoals onzekerheid, omgeving, geld en spiritueel ego zijn ons niet vreemd.

Wij nemen iedere ondernemersvraag heel serieus en onderzoeken het op alle lagen met jou. Wij staan stil wanneer en hoe lang het nodig is om ruimte te creëren voor het realiseren van jouw wensen in jouw bedrijf. Heb jij een spiegel nodig? Die kunnen wij jou ook bieden. In openheid en met respect en soms een vleugje humor.

Edits expertise bevat het kunnen faciliteren van grote velden en tegelijk zeer verfijnd op alle lagen voelen en waarnemen. Ze is een ervaren systemisch coach en organisatieopsteller met een adelaarsblik. In individuele sessies met vrouwen is zij afgestemd intuïtief aanwezig om samen jou het onderwerp helemaal te openen en te onderzoeken. Tegelijk geeft ze tools om jezelf verder te kunnen faciliteren op dit stuk. Edit is thuis in diep- en hooggaand vrouwenwerk en in praktisch, bezield en succesvol ondernemen in combinatie met een gezin.

Berend is een geaarde en aanwezige inspirator en motivator vanuit zijn ervaring met transformerende mannenwerk en bezield ondernemen. In individuele sessies met mannen voelt en ziet hij waar kansen en mogelijkheden nog verscholen liggen voor de onderneming en begeleidt hij direct en in alle eerlijkheid om vervolgens uit eigen ervaring mogelijke tools en tips te delen. Mannencirkels organiseren en leiden behoort ook tot Berends talenten en gaat zijn hart uit naar het ondersteunen van jongere broeders hiermee.

Onze individuele begeleidingen vinden plaats in wandelsessies of in de praktijkruimte. Strategisch en conceptueel overleg plannen wij of bij het bedrijf zelf of in de praktijkruimte. Voor organisatieopstellingen en ceremonies hebben wij diverse ruimtes in Nederland tot onze beschikking maar reizen net zo graag naar onze klanten toe.

Klantervaringen business coaching

ONDERNEMING – Terra Avelie

Bedrijfs sessie

“Edit heeft voor ons een grond-en huisreiniging ritueel verzorgd waar we haar immens dankbaar voor zijn. Haar komst bracht op de betreffende avond diverse elementen bij elkaar. De wind raasde, het stort regende en er was onweer (alsof er met haar aanwezigheid de benodigde context manifesteerde voor het ritueel).

Edit creëerde een veilige bedding om het ritueel te laten plaatsvinden, ze volgt en stuurt waar nodig. Ze is warm en scherp. Ze nam ons mee in een proces die vele lagen raakten. Met haar gave werd niets ontzien. Ze heeft aandacht voor alle lagen: emotioneel, energetisch en relationeel. Het onbewuste bracht ze naar het bewuste.

Het ritueel was voor ons een waardevolle transformerende reis. We zijn gegaan van rouw, zwaarte en stroperigheid naar het manifesteren van onze verlangens.

Nu we terug kijken op onze tijd in het huis blijken er tal van signalen te zijn die wezen op een zware energie in en rondom de woning. Na de huisreiniging losten al deze signalen op. De wespen nesten rondom de woning verdwenen, er is sindsdien geen apparaat meer stuk gegaan, de woning nam eindelijk onze geur aan, insecten rondom onze woning namen af en werden in hoeveelheid gelijk aan de buren, het voelde er warm aan, onze angst om alleen in het donker in de woning te zijn ging over in vertrouwen, onze zoon ging zich vrijer bewegen in het huis en er deden zich geen elektra problemen meer voor. Dat in tegenstelling tot voorheen.

Zo helder wat het ritueel voor ons en het huis heeft gedaan. Een ieder die dit herkent gunnen we de ervaring je hierin te laten dragen door Edit en een ritueel samen met haar aan te gaan.”

Roy en Valerie Zaal

De Witte Veer Atelier

Bedrijfs coaching

“Samen met Berend heb ik bodemwerk gedaan. Lopend langs de ijsel bracht hij mij op punten in mij zelf waar het schuurde, Punten die pijn deden raakten we aan om ze te helen. Vooral spaceholder zijn en ruimte maken om tot inzicht te komen daar is Berend goed in. Ik dank hem voor de coache die hij is. Aho.”

ONDERNEMING – Zorgorganisatie Hoogvliet

Bedrijfs sessie

“Edit liet mij via iopt opstellingen zien welke dynamieken nog steeds sturen vanuit het onbewuste en ongezond en kwetsend zijn in onze relaties. Edit is een liefdevolle wijze bemiddelaar tussen het onbewuste en bewuste,  tussen wat je nog ongezien en onbewust stuurt naar deze krachtige velden onder ogen te zien om ze te transformeren, onder haar veilige open en warme begeleiding. Zij geeft daarna ook aandacht aan integratieproces en hoe deze bewustwording zich verder ontvouwt.”

Aleksandra

ONDERNEMING – Jorien

Bedrijfs sessie

“Mijn ervaring met de begeleiding door Edit: Buiten dat ik haar een heel lief en warm mens vind, heb ik onwijs veel gehad aan het traject bij haar. Zij heeft mij geholpen in mijn kracht te komen staan. Op zo’n manier dat mijn angstgevoelens meer en meer zakten en mijn vertrouwen in mijn eigen kunnen alsmaar groeide. Zij was er voor mij in een tijd dat ik het idee had dat alles door mijn vingers glipte, ik geen controle meer had over mijn eigen leven. Dankzij haar steun heb ik de weg naar mijn eigen (vrouwen)kracht teruggevonden en ben ik in staat om zaken het hoofd te bieden door te delen wat iets met mij doet en wat daarin belangrijk is voor mij. Een nieuwe vorm voor opkomen voor mezelf en mijn belangen, waarvoor ik heel dankbaar ben. Dank lieve Edit”

Jorien

OVERHEID – Politie Amsterdam

Bedrijfs sessie

“EIk heb diverse sessies bij Edit gehad. Dit heeft voor mij    inzichten en wezenlijke veranderigen gebracht. Edit werkt op lagen waar men zelf niet bewust van is maar wel het functioneren beïnvloed. Door daar inzichten van te krijgen en bewustwording kan je naar de kern van het probleem worden gebracht en deze aanpakken.  Edit is een zuivere en pure vrouw die week vanuit meerdere dimensies en je mee neemt in processen zonder zelf de regie te verliezen. Voor mij was het live changing. Dank je wel daarvoor.”

Michelle

ZZP’ER | Brave Hearted

Bedrijfs sessie

“Ik ben bijzonder onder de indruk en diep geraakt door Edith. Haar kracht van verbinden op een diep ziels niveau heeft mij geraakt in velden waar ik zelf niet bij kon komen. Door haar diepe eerlijkheid en directheid geleidde ze me tot de kern van mijn essentie. Werkelijk thuiskomen in mezelf diep verbonden met mijn zielsmissie.”

Marlouk van Gooswilligen

Bezield

Welke dienst je ook kiest, onze benadering van jouw onderneming is holistisch

Magisch

Wij leveren maatwerk om duurzame impact vanuit jouw essentie te laten ontstaan

Maatwerk

Voor ieders ondernemingsbudget maken wij uren beschikbaar

You dream it
You tell us
We build it

Onze website maakt gebruik van cookies, voornamelijk van diensten van derden. Definieer uw privacyvoorkeuren en/of ga akkoord met ons gebruik van cookies.
Privacy verklaring